Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ιδέες για να απασχολήσετε το παιδί σας όταν βαριέται!



o-KID-BORED-facebook
Μια από τις πιο   γνωστές φράσεις των παιδιών είναι: » βαριέμαι».
Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοι τρόποι για να απασχολήσετε τα παιδιά σας και να τα κάνετε να αλλάξουν αυτό το βαριεστημένο ύφος:
 .
Το παιχνίδι του χαρτιού.
Κόψτε κομμάτια χαρτιού και πείτε στο παιδί σας να γράψει ή να ζωγραφισει κάποια πράγματα που θα ήθελε να κάνει αυτή την στιγμή. Διπλώστε τα και βάλτε τα σε ένα μπολ ανακατέψτε τα και διαλέξτε!
 .
Δοκιμάστε ένα κυνήγι θησαυρού με το όνομά τους.
Αυτό είναι καλύτερο για μεγαλύτερα παιδιά: Ψάξτε στο ίντερνετ άλλους διάσημους ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ιστορικά πρόσωπα που έχουν το ίδιο όνομα με του παιδιού σας.Όποιος βρει πιο γρήγορα για το όνοματου κερδίζει!
 .
Δείτε φωτογραφίες.
Θυμηθείτε μαζί με τα παιδια σας παλιές αναμνήσεις θυμηθείτε αστεία περιστατικά και μοιραστείτε άγνωστες στιγμές από το παρελθόν.Κάντε ένα παζλ από χαρτί.
Τα παιδιά τρελαίνονται να κόβουν χαρτιά με ψαλίδια.Κόψτε χρωματιστά χαρτιά σε διάφορα μεγέθη και φτιάξτε ένα χειροποίητο παζλ.Δείτε μαζί το βίντεο του γάμου σας.
Στα παιδιά αρέσει να βλέπουν βίντεο και εντυπωσιάζονται με κάτι στο οποίο δεν συμμετέχουν.Θα τους αρέσει να δουν την μαμά και τον μπαμπά νύφη και γαμπρό.
 .
Κάντε μια «ανάποδη ώρα.»
Ονομάστε μια ώρα που τα παιδιά σας βαριούνται και κάντε τα πάντα ανάποδα. Μιλήστε ανάποδα περπατήστε ανάποδα και κάντε τα πάντα ανάποδα.Θα ξετρελαθουν!Μαγειρέψτε.
Πειραματιστείτε και φτιάξτε ένα γεύμα μόνο για εσάς και τα παιδιά σας. Γίνετε σεφ του σπιτιού σας.
 .
Παίξτε » εστιατόριο»
Είτε μαγειρέψετε είτε όχι, μπορείτε να στολίσετε το τραπέζι σας σαν να είστε σε εστιατόριο, να ντυσετε το παιδί σας σερβιτόρο και να παραγγείλετε το φαγητό σας.Δεν υπάρχει πρόβλημα αν σερβίρετε φαγητό από χθες καθώς θα είναι πολύ διασκεδαστικό έτσι οι αλλιώς
 .
Καλή διασκέδαση!
.
babyradio.gr-Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου