ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ¨ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Η ΖΥΜΗ ΣΑΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου