Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΡΥΖΟΓΑΛΟ.

Τι κάνουμε:
Σε ένα μετριο κατσαρολάκι βάζουμε νερό μέχρι τη μέση κ οταν πάρει βράση ρίχνουμε 2 φλ.μικρά του καφέ ρύζι γλασσέ κ τα αφήνουμε να βράσει,ανακατεύοντας κάπου κάπου για να μη μας κολλήσει.
Οταν είναι σχεδον έτοιμο το ρυζάκι μας,ρίχνουμε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα κ ανακατεύουμε.
Το αφήνουμε να πάρει μια βράση κ αποσύρουμε απο το μάτι της κουζίνας.
Σερβίρουμε στα μπολάκια μας κ όταν κρυώσουν λίγο,πασπαλίζουμε με κανέλα.
Κ το ρυζόγαλο μας είναι έτοιμο να το φάμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου