Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ!!!!

Αρχικά δεν χρειάζεται πολλά όργανα για να γυμναστείτε καλά.Αρκεί να περπατάτε σχεδόν καθημερινά και επιπλέον να γυμνάζεστε στο σπίτι σας 2-4 φορές την εβδομάδα,χρησιμοποιώντας τα απολύτως βασικά.

ΣΥΜΠΑΓΗ ΒΑΡΑΚΙΑ 2-4 ΚΙΛΩΝ
ΤΙΜΗ απο 5-15 ευρώ.Προτιμήστε βαράκια σχετικά μικρού όγκου,πλαστικοποιημένα ή βινυλίου ή fix εξάγωνα(πιο ακριβά).Αντί για βαράκια,μπορείτε να αγοράσετε αλτήρες με προσθαφαιρούμενους δίσκους βαρών-είναι αρκετά πιο ακριβοί,αλλά το βάρος τους μπορεί να αυξομειωθεί και επιπλέον τους έχετε για μια ζωή.

ΑΠΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΙΜΗ από 5-20 ευρώ.Αγοράστε είτε ένα μακρύ,μαλακό ή μέτριας σκληρότητας με ανατομικές κυλινδρικές χειρολαβές,είτε λάστιχο-λωρίδα για να κάνετε περισσότερες ασκήσεις.Εκτός από τα απλά λάστιχα διαφόρων σχημάτων,υπάρχουν επίσης ειδικοί τύποι με δυνατότητες αλλαγής λαβών,προσθαφαίρεσης αντίστασης,τοποθέτησης σε πόρτα,εξάρτησης από μονόζυγο κ.α.

FIT-BALL(ΜΠΑΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ)
ΤΙΜΗ από 10-30 ευρώ.Η fit-ball χρησιμοποιείται για λειτουργική γυμναστική,ασκήσεις ισορροπίας,θεραπευτική γυμναστική ή απλώς ως καρέκλα αντί καθίσματος.Προμηθευτείτε κάποια με διάμετρο ανάλογη του ύψους σας,ανθεκτική, με πιστοποίηση ποιότητας και εγγύηση ομαλού ξεφουσκώματος σε περίπτωση σκασίματος.

ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΙΜΗ από 2-20 ευρώ.Χρησιμεύει για να ξαπλώνετε ή να γονατίζετε στο πάτωμα και να εκτελείτε πιο άνετα τις ασκήσεις.Επιλέξτε στρωματάκι ελαφρύ,μακρύ και φαρδύ,προτιμότερο παραγεμισμένο με αφρώδες υλικό,που μπορεί να διπλώνει και να πλένεται εύκολα.

ΣΧΟΙΝΑΚΙ
ΤΙΜΗ από 2-3 ευρώ έως και 25.Χρήσιμο για να κάνετε καρδιαγγειακές ασκήσεις,υπό την προυπόθεση ότι δεν είστε υπέρβαροι και δεν έχετε πρόβλημα στις αρθρώσεις ή στη μέση.Προτιμήστε δερμάτινο με μεγάλες ξύλινες ή λαστιχένιες χειρολαβές,ρυθμιζόμενο μήκος σκοινιού,βαρίδι στο κέντρο και ψηφιακό μετρητή αλμάτων-αλλά και οποιοδήποτε απλό σκοινάκι μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου