ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ
Υλικά(4-5μερίδες)
Σε μια κατσαρόλα βαζουμε ελαιόλαδο κ τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας.
Μόλις αρχίσουν να γίνονται διάφανα,προσθέτουμε το σπανάκι μας κ το ανακατεύουμε να τσιγαριστεί κ αυτό λίγο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι μας,τον χυμό ντομάτας κ μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό,το αλάτι κ το πιπέρι κ το σκεπαζουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει.
Καπου κάπου ανακατεύουμε το φαγητο μας για να μη μας κολλήσει κ αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νεράκι κάθε φορά.
Οταν το ρυζάκι μας είναι έτοιμο σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Προσθέτουμε λεμόνι κ μαιντανό κ το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε με φέτα.....
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
Υλικά(4-5μερίδες)
- 600γρ.σπανάκι
- 1φλ.τσαγιού ρύζι νυχάκι
- 2 κρεμμύδια
- 250γρ.χυμό ντομάτας
- μαιντανό
- αλάτι
- πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βαζουμε ελαιόλαδο κ τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας.
Μόλις αρχίσουν να γίνονται διάφανα,προσθέτουμε το σπανάκι μας κ το ανακατεύουμε να τσιγαριστεί κ αυτό λίγο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι μας,τον χυμό ντομάτας κ μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό,το αλάτι κ το πιπέρι κ το σκεπαζουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει.
Καπου κάπου ανακατεύουμε το φαγητο μας για να μη μας κολλήσει κ αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νεράκι κάθε φορά.
Οταν το ρυζάκι μας είναι έτοιμο σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Προσθέτουμε λεμόνι κ μαιντανό κ το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε με φέτα.....
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου