Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ

Υλικά(4-5μερίδες)

  • 600γρ.σπανάκι
  • 1φλ.τσαγιού ρύζι νυχάκι
  • 2 κρεμμύδια
  • 250γρ.χυμό ντομάτας
  • μαιντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι
Τι κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα βαζουμε ελαιόλαδο κ τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας.
Μόλις αρχίσουν να γίνονται διάφανα,προσθέτουμε το σπανάκι μας κ το ανακατεύουμε να τσιγαριστεί κ αυτό λίγο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι μας,τον χυμό ντομάτας κ μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό,το αλάτι κ το πιπέρι κ το σκεπαζουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει.
Καπου κάπου ανακατεύουμε το φαγητο μας για να μη μας κολλήσει κ αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νεράκι κάθε φορά.
Οταν το ρυζάκι μας είναι έτοιμο σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Προσθέτουμε λεμόνι κ μαιντανό κ το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε με φέτα.....

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου