Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ......
ΜΟΥΣΑΚΑ!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 5-6 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΚΡΙΣΟΥΝ.
ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ Κ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ  ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΨΕΙ,ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ Κ 1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ Κ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΤΙΣ  ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΠΑΛΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ,Κ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΑΣ.

ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1 ΚΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΛΑΤΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΡΙΧΝΩ ΤΑ 4 ΑΥΓΑ ΜΟΥ,ΕΝΑ-ΕΝΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ  Κ ΠΙΠΕΡΙ.

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου