ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 5-6 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΚΡΙΣΟΥΝ. ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ Κ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΨΕΙ,ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ Κ 1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ Κ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΠΑΛΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ,Κ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΑΣ.
ΜΠΕΣΑΜΕΛ: 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΛΑΤΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΡΙΧΝΩ ΤΑ 4 ΑΥΓΑ ΜΟΥ,ΕΝΑ-ΕΝΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ Κ ΠΙΠΕΡΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου