Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

                                                                Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!


ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
  • 1 ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ 5 ΚΙΛΩΝ
  •  ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
  • ΣΠΑΓΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ
  • ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
 
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΜΠΕΙΚΟΝ
  • ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
  • ΑΝΗΘΟ
  • ΚΑΣΤΑΝΑ
  • ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:
  1. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.
  2. ΤΗΝ ΚΑΨΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
  3. ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

  4. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.
  5. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΜΑΣ.
  6. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,1 ΦΛ,ΤΣ,ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ.



  7. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ,ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ


    ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΟ ΤΥΡΙ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
  8. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 2-3 ΡΟΔΕΛΕΣ ΛΕΜΟΝΙ.



  9. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΟ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.

  10. ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΗ.


  11. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ 110 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ. 

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη γέμιση 200 γρ. κιμά.Γίνεται εξίσου νόστιμη η γαλοπούλα και ενισχύεται περισσότερο η γεύση της.Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.......
 
                            ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου