Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
- 1 ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ 5 ΚΙΛΩΝ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
- ΣΠΑΓΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ
- ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
- ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- ΒΟΥΤΥΡΟ
- ΜΠΕΙΚΟΝ
- ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
- ΑΝΗΘΟ
- ΚΑΣΤΑΝΑ
- ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ
- ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.
- ΤΗΝ ΚΑΨΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
- ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
- ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΜΑΣ.
- ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,1 ΦΛ,ΤΣ,ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ,ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΟ ΤΥΡΙ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. - ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 2-3 ΡΟΔΕΛΕΣ ΛΕΜΟΝΙ.
- ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΟ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.
- ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΗ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ 110 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη γέμιση 200 γρ. κιμά.Γίνεται εξίσου νόστιμη η γαλοπούλα και ενισχύεται περισσότερο η γεύση της.Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.......
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου