Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015


4 ιδέες για την ombre τάση στα μαλλιά



<b>Λόρεν Κόνραντ!</b>Το είδωλο της ombre τάσης που είναι πάντα ενημερωμένη μας δείχνει εδώ πώς μπορούμε να πετύχουμε την τάση με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Δηλαδή το ξανθό στην ρί

Λόρεν Κόνραντ!Το είδωλο της ombre τάσης που είναι πάντα ενημερωμένη μας δείχνει εδώ πώς μπορούμε να πετύχουμε την τάση με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Δηλαδή το ξανθό στην ρίζα και τις άκρες σε διαφορετική απόχρωση κάνει την ombre τάση πολύ σούπερ!

Το σκούρο ombre! Ναι ειδικά αν το φυσικό σου είναι σκούρο τότε αυτή είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να κάνεις μια διακριτική αλλαγή. Βάψε μόνο τις άκρες σου όπως η Κιμ Καρντάσιαν και θα δεις όλο σου το Το σκούρο ombre! Ναι ειδικά αν το φυσικό σου είναι σκούρο τότε αυτή είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να κάνεις μια διακριτική αλλαγή. Βάψε μόνο τις άκρες σου όπως η Κιμ Kαρντάσιαν και θα δεις όλο σου το στυλ να αλλάζει!


<b>Μεγάλη διαφορά ρίζας-άκρης: </b>αν θέλεις η ombre τάση σου να κάνει μπαμ τότε μπορείς να επιδιώξεις να έχεις μια σκούρα ρίζα με τις άκρες σου να είναι πολύ πιο  ανοιχτές  όπως π.χ. ξανθές κατά το πΜεγάλη διαφορά ρίζας-άκρης: αν θέλεις η ombre τάση σου να κάνει"μπαμ"τότε μπορείς να επιδιώξεις να έχεις μια σκούρα ρίζα με τις άκρες σου να είναι πολύ πιο "ανοιχτές" όπως π.χ. ξανθές κατά το παράδειγμα της Ντρου!

3 χρώματα: μια από τις πιο εκκεντρικές τάσεις της σεζόν είναι τα 3 χρώματα. Αντί για 2 χρώματα (ένα στη ρίζα και ένα στις άκρες) έχεις 3. Οι άκρες σου εδώ μπορεί να έχουν δύο χρώματα και το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο παιχνιδιάρικο!

<b>Σαν ουράνιο τόξο:</b> σίγουρα δεν είναι και η πιο κλασική εκδοχή της τάσης αλλά αν σου αρέσει το εκκεντρικό και δεν φοβάσαι να τολμήσεις αλλά και έχεις μακρύ μαλλάκι η τάση τραβάει όλα τα βλέμματα.

Σαν ουράνιο τόξο: σίγουρα δεν είναι και η πιο κλασική εκδοχή της τάσης αλλά αν σου αρέσει το εκκεντρικό και δεν φοβάσαι να τολμήσεις αλλά και έχεις μακρύ μαλλάκι η τάση τραβάει όλα τα βλέμματα. Τώρα το κατά πόσο θα το βολευτείς και θα το κρατήσεις είναι ένα άλλο θέμα!

απο:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου