Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώστε μέσα σε μία κατσαρόλα το βούτυρο με τη ζάχαρη και την τριμμένη καρύδα. Αφήστε να καραμελώσει η καρύδα ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
- Ανακατέψτε τα ασπράδια με το αλάτι κάνοντας μια μαρέγκα.
- Προσθέστε τα ασπράδια στην καρύδια.
- Ρίξτε το μίγμα στην βάση της τάρτας και ψήστε για 20 λεπτά.
- Ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος. Ρίξτε μέσα την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
- Ρίξτε το μίγμα σοκολάτας πάνω στην τάρτα και αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο να παγώσει πριν σερβίρετε. από:glikessintages
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου