Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!!!



Υλικά

  • 400 γραμμάρια τριμμένο καρότο
  • 160 γραμμάρια ζάχαρη
  • 160 γραμμάρια ινδοκάρυδο
  • 1 βανίλια
  • 1 σφηνάκι λικέρ
  • λίγο επιπλέον ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε καλά τα καρότα τα καθαρίζουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη.

Βήμα2

Βάζουμε το τριμμένο καρότο μαζί με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα.

Βήμα3

Αφού φύγουν τα υγρά από το καρότο, αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Βήμα4

Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη μάζα.

Βήμα5

Προσθέτουμε το λικέρ μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Βήμα6

Πλάθουμε τα τρουφάκια μας και τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο.

Βήμα7

Τοποθετούμε τα τρουφάκια στα ειδικά χαρτάκια και κατόπιν, τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν τουλάχιστον για 3 ώρες πριν να σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου