Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Φέτα τυλιχτή

  
Υλικά
  • Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
  • Φέτα σκληρή 3 τετράγωνα κομμάτια (πάχους 3 εκ)

 
  • Πάπρικα
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 
Οδηγίες
Διπλώνουμε τα φύλλα ένα- ένα στην μέση. Βάζουμε στο κέντρο κάθε φύλλου από ένα κομμάτι φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και λίγο πιπέρι, διπλώνουμε τα φύλλα στο πλάι ώστε να θωρακίσουμε την φέτα στο εσωτερικό και στην συνέχεια τα διπλώνουμε σαν πακετάκι. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ένα – ένα τα κομμάτια μας. Σερβίρεται ζεστή.
 * Αν θέλουμε πασπαλίζουμε πάλι με πάπρικα πάνω από το φύλλο πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου