Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μαγιονέζα σπιτική


 



Γιατί οι σπιτικές δημιουργίες είναι οι καλύτερες...
Χρόνος προετοιμασίας: 10Λεπτά

 
Υλικά:
Αυγό - 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο)
Αλάτι - 1/4 κουταλάκι γλυκού
Ξύδι - 1 κουτάλι σούπας
Μουστάρδα πικάντικη - 1 κουταλάκι γλυκού
Ελαιόλαδο - 1/4 λίτρου (ή ηλιέλαιο)

Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός  από το λάδι και τα χτυπάμε καλά στην μέτρια ταχύτητα. Ενώ η συσκευή λειτουργεί ρίχνουμε το λάδι σταδιακά μέχρι να πήξει και σταματάμε το μπλέντερ.

Πηγή: chefoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου