Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η γραμμή του eyeliner στολίζεται με κρύσταλλα Swarovski


Η γραμμή του eyeliner στολίζεται με κρύσταλλα Swarovski


Ξεχάστε την κλασσική γραμμή eyeliner! H μόδα προτείνει πιό προκλητικούς τρόπους να φωτίσουμε τη ματιά μας. Η νέα γραμμή του eyeliner είναι με κρυσταλλάκια Swarovski!
Η νέα τάση πρωτοεμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Rodarte και κατενθουσίασε τον κόσμο της μόδας.
Ο μακιγιέρ Vincent Oquendo εμπνεύστηκε από τα μπιζού της Άπω Ανατολής και λέει χαρακτηριστικά: «ήθελα τα μάτια να μοιάζουν με κοσμήματα». Και εξηγεί: « πρώτα έβαλα στο κινητό βλέφαρο ένα μολύβι-σκιά σε χρυσή απόχρωση και στη συνέχεια πέρασα μια πιο ανοιχτόχρωμη γκρι σκιά, κάτω από το μάτι. Και αφού τράβηξα μια γραμμή με ένα καφέ μολύβι στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων, έβαλα τα κρύσταλλα Swarovski».
Ο μακιγιέρ εξηγεί επίσης το τέχνασμα που έκανε: «ήθελα να επιμηκύνω το μάτι και έτσι έβαλα δυο χρώματα κρυσταλλάκια, ασημί στην εσωτερική γωνία για να δίνει «φως» και κρυσταλλάκια μπρονζέ χρώματος προς τα έξω. Στο τέλος πρόσθεσα ένα μόνο κρυσταλλάκι σκούρου, ρουμπινί χρώματος στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το υπόλοιπο πρόσωπο μακιγιαρίστηκε απαλά, με ένα ροζ ρουζ και απαλό κραγιόν».
Σε μια παραλλαγή αυτής της τάσης, στην ίδια πασαρέλα, είδαμε και ένα άλλο μακιγιάζ, παρόμοιας τενικής. Αυτή τη φορά, ο μακιγιέρ έβαλε ένα μαύρο μολύβι kohl σαν σκιά στο κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια έβαλε μια σειρά κρυσταλλάκια χρώματος νεφρίτη -πράσινο- στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων.
από:mary mary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου