
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 250 γρ. βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- άχνη ζάχαρη και κανέλα για το τέλος
Εκτέλεση
Λιώνουμε το
βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι
Τσαλακώνουμε
τα φύλλα κρούστας ένα ένα σαν βεντάλιες και τα τοποθετούμε σε όλη την
επιφάνεια του ταψιού.
Περιχύνουμε
το λιωμένο βούτυρο πάνω στα φύλλα και τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο μέχρι τα
φύλλα να πάρουν χρυσό χρώμα

Έπειτα
αδειάζουμε το μείγμα πάνω στο ζεστό φύλλο φροντίζοντας να πάει
παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου μέχρι
να απορροφηθεί καλά το ζαχαρούχο γάλα

Βγάζουμε τη
μπουγάτσα από το φούρνο και την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει. Έπειτα
πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη και κανέλα και σερβίρουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου