Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

100+ Ιδέες για να βάψετε μόνοι σας τους τοίχους του σπιτιού σας!

Αγαπάω πολύ τα χρώματα και τα γεωμετρικά σχηματα μέσα στο σπίτι, χωρίς βέβαια για καταντάει κίτς ή να κουράζει το μάτι. Για εμένα το ιδανικό είναι να κάθομαι στν καναπέ και νω νιώθω μία θαλπωρή και μία ζεστασιά. Και αυτό για να το επιτύχεις παίζουν μεγάλο ρόλο οι χρωματισμοί που έχεις επιλέξει.

Έχουμε συνηθίσει τους μονόχρωμους τοίχους, τα αυτοκόλλητα και τις ταπετσαρίες, αλλά εγώ σας μεγάλη fan των χρωμάτων θα σας έλεγα τολήστε μόνοι σας να φτιάξετε κάτι όπως το έχετε φανταστεί. Μπορείτε πολύ οικονομικά να φτιάξετε υπέροχους τοίχους, μικρά έργα τέχνης.

Οι τεχνικές πολλές φορές είναι πολύ απλές. Φτιάξτε γεωμετρικά σχήματα με τη βοήθεια ταινίας, διάφορα σχήματα με τη βοήθεια στένσιλ που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο ή να φτιάξετε μόνοι σας. Το ξέρατε οτι ένα άχρηστο πατάκι μπανιέρας (αυτό με τις τρύπες το κλασσικό) μπορεί να γίνει ένα υπέροχο στενσιλ για να κάνετε τοίχους Polka dots (πουά);

Πειραματιστείτε στην κρεβατοκάμαρα, στο παιδικό δωμάτιο. Ζωγραφίστε απλά σχήματα,γράψτε μηνύματα. Στο σπίτι μας όλα επιτρέπονται!

Φτιάξτε ασύμμετρα μοτίβα, δοκιμάστε συνδυασμούς χρωμάτων. Ο τοίχος δεν διαφέρει σε τίποτα απο έναν απλό καμβά ζωγραφικής, μόνο στο μέγεθος!

via remodelaholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου