Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!



7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!

Ο ιαπωνικής καταγωγής κατασκευαστής επίπλων Nendo δημιούργησε για την 70η επέτειο της εταιρείας Abe Kogyo, 7 ξύλινες πόρτες με εξαιρετικά «έξυπνο» design, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τις πόρτες που έχουμε δει.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Hang door. Πόρτα που το εσωτερικό της φύλλο έχει μαγνήτη που επιτρέπει στον χρήστη να επισυνάψει διάφορα αξεσουάρ όπως βαζάκια, μικρά δοχεία, γλαστράκια.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Kumico door. Αυτή η πόρτα είναι μια πόρτα- έργο τέχνης που στην εσωτερική της πλευρά έχει κατασκευαστεί με μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία με πλέγματα.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Wall door. Μια πόρτα που στο εσωτερικό της φαίνεται σαν συνέχεια του τοίχου, καθώς πάνω της έχει κορνίζες και ραφάκια που είναι τοποθετημένα με ιδιαίτερη τεχνική ούτως ώστε να μην κουνιούνται κάθε φορά που ανοίγει ή κλείνει η πόρτα, αλλά και που αφαιρούνται και ξαναμπαίνουν εύκολα.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Baby door. Έξυπνη ιδέα που εξυπηρετεί και τους ενήλικες αλλά και τα μικρά παιδάκια, η πόρτα αυτή έχει δυο χερούλια που ανοίγουν ανάλογα με το ύψος του ανθρώπου που θέλει να μπει ή να βγει μέσα από αυτή.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Door lamp. Πόρτα – λάμπα δυο σε ένα. Ιδιαίτερα χρηστική και με ξεχωριστό design.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Slide door. Ο σχεδιασμός αυτής της πόρτας είναι τέλειος καθώς μπορεί να ανοίγει τμηματικά, επιτρέποντας έτσι να μπει τόσο φως ή τόσο αεράκι, όσο επιθυμούμε.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!Corner Door. Η πόρτα γωνία ανοίγει διάπλατα κάνοντας έτσι πιο εύκολο το να μπεις ή να βγεις, ιδίως για ανθρώπους με αναπηρικά αμαξίδια.
7 «έξυπνες» και ασυνήθιστες πόρτες ανοίγουν νέους ορίζοντες στο design!
από:mary mary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου