Υλικά για 10 κλειστά ταρτάκια
1 πακέτο Στρογγυλά Σφολιατάκια ΚΑΝΑΚΙ
1 ασπράδι ελαφρά χτυπημένο
¼ φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουτ. του γλυκού κανέλα
½ φλιτζάνι τριμμένη καρυδόψιχα
για την γέμιση:
400 γρ. τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 βανίλια σκόνη
4 κρόκοι
½ κουτ. του γλυκού στιγμιαίος καφές σκόνη
½ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο για τις φόρμες
1 πακέτο Στρογγυλά Σφολιατάκια ΚΑΝΑΚΙ
1 ασπράδι ελαφρά χτυπημένο
¼ φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουτ. του γλυκού κανέλα
½ φλιτζάνι τριμμένη καρυδόψιχα
για την γέμιση:
400 γρ. τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 βανίλια σκόνη
4 κρόκοι
½ κουτ. του γλυκού στιγμιαίος καφές σκόνη
½ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο για τις φόρμες
Εκτέλεση
Ανακατεύετε τον καφέ με 2 κουταλιές
νερό. Βάζετε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με την ζάχαρη, τους κρόκους, την
βανίλια, το μείγμα καφέ και ανακατεύετε. Φτιάχνετε τα κλειστά ταρτάκια
σύμφωνα με τις οδηγίες. Αλείφετε την επιφάνεια τους με το ασπράδι.
Ανακατεύετε την ζάχαρη με την κανέλα και την καρυδόψιχα και πασπαλίζετε
τα ταρτάκια. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλότερη σχάρα,
στους 180° C για 35 λεπτά περίπου.
Για να φτιάξετε Κλειστά ταρτάκια
Ανοίγετε τα σφολιατάκια στον πάγκο εργασίας. Αλείφετε με βούτυρο το εσωτερικό μίας φόρμας με βαθιές θήκες για μάφινς. Βάζετε 10 σφολιατάκια σε 10 θέσεις.
Μοιράζετε την κρέμα και σκεπάζετε το κάθε ένα με ένα σφολιατάκι. Πιέζετε ελαφρά τις άκρες των φύλλων για να κολλήσουν.
http://www.kanaki.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου