Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ


Ανακαλύψτε φθινοπωρινά αξεσουάρ συγκεντρωμένα σε 5 τάσεις, τα οποία διεκδικούν μια θέση στη ντουλάπα σας. Ανακαλύψτε ποια είναι αυτά τα αξεσουάρ και με ποιους τρόπους θα τα φορέσετε.
Πολυεπίπεδα κολιέ 
Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ
Κολιέ φινετσάτα και λεπτεπίλεπτα – είναι η χρονιά τους. Ένα μόνο του είναι υπέροχο, παραπάνω από ένα, το αποτέλεσμα δείχνει εκπληκτικό. Οι δυνατότητες του layering κάθε φορά αποδεικνύονται ανεξάντλητες. Για να πετύχει το look απλά φροντίστε να διαλέξετε κολιέ σε διαφορετικά μήκη και προσπαθώντας να διατηρήσετε την παλέτα των χρωμάτων σταθερή.
Οι mini τσάντες
Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ
Οι μικροσκοπικές mini τσάντες μπήκαν στο παιχνίδι δυναμικά και διεκδικούν τη θέση μια basic τσάντας για τη γκαρνταρόμπα μας. Χαριτωμένες τσάντες, οι οποίες μπορούν να φορεθούν χιαστί, στον ώμο από τα χερούλια – αν έχουν.
Πολλά βραχιόλια
Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ
Αλυσίδες λεπτές, πιο χοντρές, edgy, minimal ή aggressive, σε κάθε περίπτωση το στυλ τους ενσωματώνει το look του Φθινοπώρου. Σκεφτείτε ένα κλασικό ρολόι συνδυασμένο με μια χειροπέδα. Παίξτε με τα σχήματα, τα μεγέθη και τις αποχρώσεις των μετάλλων.
Το jacket σκουλαρίκι
Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ
Έτσι αποκαλείται το νέο στυλ σκουλαρικιού που βλέπουμε να παίρνει θέση στους λοβούς των αυτιών τη σεζόν αυτή. Τα καινούργια σκουλαρίκια είναι edgy, θυμίζουν ένα luxe piercing με θηλυκό φινίρισμα παρόλα αυτά. Φοριούνται με τζιν και t-shirt έως μια βραδινή τουαλέτα.
Layerings στις κάλτσες
Τα 5 Top Φθινοπωρινά Αξεσουάρ
Φορώντας κομψά καλσόν ή κολάν με τα δετά μποτίνια σας, όλοι ξέρουμε πως αποτελούν μια σπουδαία ενδυματολογική αντιπαράθεση. Αν όμως δοκιμάζατε να προσθέσετε κι ένα τρίτο κομμάτι, ένα ζευγάρι κάλτσες για παράδειγμα, αυτό θα ήταν μια νέα ανατροπή.
από:mary mary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου