Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πεντανόστιμες γεμιστές μπουκίτσες Oreo που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

Πεντανόστιμες γεμιστές μπουκίτσες Oreo που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

oreo-mpoukitses-650
Τα αγαπημένα μπισκότα μικρών και μεγάλων όπως αποδεικνύεται έχουν πολλούς τρόπους να μας ξετρελαίνουν. Ένας από αυτούς είναι οι πεντανόστιμες γεμιστές μπουκίτσες Oreo, που μπορείτε να φτιάξετε σε ελάχιστο χρόνο μόλις με 3 υλικά!
Είστε έτοιμοι;
Υλικά
  • 430 γρ. μπισκότα Oreo με κρέμα βανίλιας

  • 230 γρ. τυρί κρέμα

  • 400 γρ. σοκολάτα (λευκή, γάλακτος ή μαύρη) κουβερτούρα σε κομματάκια

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε καλά με το χέρι ή το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν, σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να σφίξει η ζύμη.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε. Τα τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά περίπου ώστε να διατηρηθούν κρύα μέχρι να λιώσουμε τη σοκολάτα.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει ελαφρώς, κυλάμε τα κρύα μπαλάκια στη κουβερτούρα και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, τα τοποθετούμε πάλι πάνω στη λαδόκολλα και τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσει τελείως η επικάλυψη κουβερτούρας.
Προαιρετικά, αν θέλουμε να τα διακοσμήσουμε με τρούφα σοκολάτας ή πολύχρωμη, θα τα πασπαλίσουμε πριν κρυώσει τελείως η κουβερτούρα.
από:koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου