Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!



ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!
Με τα άδεια κονσερβοκούτια μπορείτε να φτιάξετε διάφορα πράγματα, σήμερα όμως θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ψήσετε μια μικρή τούρτα-γενεθλίων, ιδανική για μια γλυκιά έκπληξη για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν!
Τις αναλυτικές οδηγίες για την μινι τουρτα σε κονσερβοκουτι θα τις βρείτε στο the36thavenue.com όπου μπορείτε να εκτυπώσετε και δωρεάν τις πολύ όμορφες ετικέτες της φωτογραφίας.

Μια μινι τουρτα σε κονσερβοκουτι!!!

cupcakes-μινι τουρτα σε κονσερβοκουτι 1
Αδειάστε την κονσέρβα που θα χρησιμοποιήσετε, ανοίγοντάς την από την κάτω πλευρά (χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτήρι για κονσέρβες) και φυλάξτε το «καπάκι».
Πλύνετε, αλευρώστε και βουτυρώστε το κονσερβοκούτι και ψήστε μέσα το κέικ. Αφού κρυώσει το κέικ βγάλτε το από την κονσέρβα.
Βάλτε στην κάτω πλευρά της κονσέρβας κρέμα και διάφορα ζαχαρωτά και έπειτα βάλτε ξανά το κέικ. Τοποθετήστε το «καπάκι» και κολλήστε το με σελοτέηπ.
Γυρίστε την κονσέρβα έτσι ώστε η πάνω πλευρά να φαίνεται άθικτη και κλειστή.
Κολλήστε μια από τις ετικέτες που θα βρείτε στο the36thavenue.com και προσφέρετέ την στους αγαπημένους σας! Το αποτέλεσμα που θα αντικρίσει αυτός που θα ανοίξει την κονσέρβα είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία!
cupcakes-μινι τουρτα σε κονσερβοκουτι 2

Καλή επιτυχία!
από:genethlia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου