Eχεις σκοπό να καλέσεις φίλους και συγγενείς στο σπίτι για
φαγητό και θέλεις να ετοιμάσεις κάτι ιδιαίτερο και πολύ γευστικό; Τι θα
έλεγες να ακολουθήσεις τη συνταγή του Gus και να μαγειρέψεις φιλέτο κοτόπουλου με καπνιστή γαλοπούλα και ρύζι με κάρυ;
Υλικά που θα χρειαστείς:
2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ανοιγμένα στη μέση για τηγάνι
σπιτικός ζωμός κότας Knorr
60 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο
2 φέτες καπνιστής γαλοπούλας
1 κ.γλ. θυμάρι
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
χυμό από φρέσκο λεμόνι
λίγο μέλι
πάπρικα
2 κούπες ρύζι
λίγο κάρυ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μαγιονέζα Hellmann’s
1 σκελίδα σκόρδο
από:joy
Υλικά που θα χρειαστείς:
2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ανοιγμένα στη μέση για τηγάνι
σπιτικός ζωμός κότας Knorr
60 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο
2 φέτες καπνιστής γαλοπούλας
1 κ.γλ. θυμάρι
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
χυμό από φρέσκο λεμόνι
λίγο μέλι
πάπρικα
2 κούπες ρύζι
λίγο κάρυ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μαγιονέζα Hellmann’s
1 σκελίδα σκόρδο
από:joy
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου