Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Φυσική θεραπεία μαλλιών κατά της ψαλίδας με ανανά!


Φυσική θεραπεία μαλλιών κατά της ψαλίδας με ανανά!

Αυτό το καλοκαίρι ψηφίσαμε «Ναι» στη φυσική ομορφιά! Θα βγάζουμε τις τρέσες, θα βγάλουμε το gel από τα νύχια, τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες Νο78 -«βρίσκουν» στα γυαλιά ηλίου, είπαμε!- και θα δείξουμε την αληθινή μας ομορφιά, τη δύναμη της φυσικής μας ομορφιάς! Το καλοκαίρι απαιτεί λιτότητα και απλά πράγματα, τα απολύτως βασικά και απαραίτητα! Έτσι κι εμείς θα ξεκινήσουμε από τα μαλλιά μας. Και επειδή όλο τον χειμώνα το συχνό styling, οι τεχνικές εργασίες στα μαλλιά μας και το ότι δεν δεχόμασταν συστηματικά να πάμε στο κομμωτήριο για κούρεμα… έφτασαν τη ψαλίδα σε τελειωμένες καταστάσεις που λέει και το άσμα!
Φυσική θεραπεία μαλλιών κατά της ψαλίδας με ανανά!
Πρώτο βήμα, πηγαίνουμε κομμωτήριο και κουρεύουμε 2 πόντους τα μαλλιά μας. Σίγουρα καθαρίζουμε και την ψαλίδα! Δεύτερο βήμα; Κάνουμε μία φορά την εβδομάδα σπιτική μάσκα μαλλιών με πρωταγωνιστή… τον ανανά! Ένα άκρως καλοκαιρινό φρούτο γεμάτο βιταμίνες και μια πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών!
Σπιτική μάσκα μαλλιών κατά της ψαλίδας με ανανά
Θα χρειαστείς
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 5 φέτες ανανά
Εκτέλεση
Αφού κάνεις στο μπλέντερ, πάστα τις φέτες ανανά, ανακάτεψε το με τα υπόλοιπα συστατικά μέχρι να πάρουν την μορφή μιας παχύρρευστης κρέμας. Άπλωσε σε βρεγμένα καθαρά μαλλιά και άφησε το προϊόν να δράσει για να 15 λεπτά. Ξέπλυνε με άφθονο δροσερό νερό! Εκτός από την υπέροχη εξωτική μυρωδιά που θα έχουν τα μαλλάκια σου, αμέσως θα αποκτήσουν λάμψη και θα ακτινοβολούν υγεία. Όσο για την ψαλίδα; «Bye Bye» θα της λες σε λίγο καιρό…
Καλή επιτυχία!
από:mary mary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου