Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

7 χρήσεις για μια απλή μαξιλαροθήκη

post-feature-image




Μια πολυμήχανη νοικοκυρά του σήμερα βρίσκει καθημερινά τρόπους να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη μην αφήνοντας πίσω και τις δουλειές της. Όταν παίρνει βοήθεια και από άλλες νοικοκυρές τα πράγματα είναι πιο εύκολα.
Ο λόγος περί μαξιλαροθήκης αυτή τη φορά και εναλλακτικές χρήσεις της που μπορεί να μην είχες σκεφτεί.

Πρώτα πρώτα μια μαξιλαροθήκη μπορεί να λειτουργήσει ως άψογη θήκη ολοκληρωμένου σετ σεντονιών, έτσι ώστε να τα ξεχωρίζεις και μεταξύ τους.
Σκέψου τη λινοθήκη σου τακτοποιημένη με αυτό τον τρόπο. Απίθανο!





Σκέψου τώρα αυτή τη λουλουδάτη μαξιλαροθήκη -η όποια άλλη, εδώ που τα λέμε- "μεταλλαγμένη" σε 
θήκη για άπλυτα -ή ό,τι άλλο σου κάνει κέφι.

Ειδικά αν το "πουλήσεις" με τη λογική μπασκέτας σε παιδικό, εφηβικό δωμάτιο (με το αντίστοιχο μοτίβο φυσικά) θα είσαι σίγουρη ότι δεν θα βρεις κάλτσες πεταμένες στο πάτωμα.




Κάλυψε με μια μαξιλαροθήκες μία μία τις
 λεπίδες του ανεμιστήρα οροφής που πιθανόν να έχεις στο σπίτι σου, βάλε τον να λειτουργήσει και είσαι έτοιμη πριν καλά καλά το καταλάβεις.


Ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες που θα βρεις στο Bumble Bee Linens και φτιάξε την τέλεια προστασία για τα ρούχα που θέλεις να μεταφέρεις σε κρεμάστρα. Έτσι, επίσης θα προστατέψεις και ευαίσθητα μέσα στην ντουλάπα σου.




Τσάντα από μαξιλαροθήκη; Γιατί όχι, δηλαδή; Κάνε κλικ στο Spider Woman Knits και δες τον τρόπο ακριβώς. Καλή επιτυχία.








Αν έχεις παιδιά, το σπίτι σου είναι γεμάτο λούτρινα. Αλλά ακόμη και αν δεν έχεις παιδιά, σίγουρα κάπου θα σου έχει ξεμείνει κάποιο τριχωτό ζωάκι από το παρελθόν σου. Αν θέλεις να του επιμηκύνεις τη ζωή, τότε πριν το βάλεις στο πλυντήριο, βάλτο μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και είσαι τζετ!

Φόρεμα από μαξιλαροθήκη; Αυτό κι αν είναι παράξενο. Κι όμως, στο σάιτ Krug The Thinker, σου δείχνουν ακριβώς πώς να το καταφέρεις. Κάνε κλικ επάνω στον συνδεσμο και καλή επιτυχία. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι, όλο και κάτι νέο -και πάντα οικονομικό- θα χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου.
πηγή:womenonly.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου