Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Pancakes με σοκολάτα και παγωτό


  •  1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ. 
  •  225 γρ. αλεύρι
  •  25 γρ. ζάχαρη
  •  2 αυγά
  •  1 πρέζα αλάτι
  •  300 ml γάλα 2%
  •  1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  •  1 κομμάτι βούτυρο ή λίγο ηλιέλαιο
  •  8 μπάλες παγωτό βανίλια
  •  10 γρ. μέλι
Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
  1. Ψιλοκόψτε πολύ τη κουβερτούρα και την αφήστε τη στην άκρη.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τους κρόκους, το αλάτι και το γάλα & στη συνέχεια προσθέστε το μπείκιν πάουντερ και την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
  3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα ασπράδια με ένα σύρμα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέστε τα και αυτά στο μείγμα, ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
  4. Σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο, ψήστε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τις τηγανίτες μας ( 1 κ.σ. γεμάτη από το μείγμα - 6 cm διάμετρο) για 1 λεπτό από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο καφετί χρώμα.
  5. Αφήστε τες να κρυώσουν και σερβίρετε με μία μπάλα παγωτού και μέλι.
Συμβουλή του Σεφ:
Δοκιμάστε τις και με maple syrup!!
από:γλυκές συνταγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου