Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μήλα στο φούρνο με speculoos & πραλίνα

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 50ml γάλα
  • 4 μήλα
  • 4-5 μπισκότα κανέλας (speculoos)
  • Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
    1. Λιώστε σε μια κατσαρόλα την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Αδειάστε το μίγμα σε ένα ρηχό σκεύος και βάλτε το στη κατάψυξη για 2 ώρες.
    2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200⁰C βαθμούς και εν τω μεταξύ πλένετε τα μήλα, τα κόβετε στα δύο και τα καθαρίζετε. Βάλτε τα σε ένα πυρέξ ή απευθείας στην πλάκα του φούρνου σας και ψήστε τα για 30 λεπτά στο φούρνο. Στα 20 λεπτά προσθέστε από πάνω τα τρίμματα μπισκότου κανέλας (speculoos) και ψήστε για ακόμα 10 λεπτά.
    3. Σερβίρετε όσο είναι χλιαρά προσθέτοντας από πάνω μια μπάλα παγωτό πραλίνα.
    από;γλυκές συνταγές

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου