Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να σηκωθείς με τίποτα απο το κρεβάτι και αργείς στη δουλειά σου και στιος υποχρεώσεις σου,ιδού 5 τρόποι για να σηκώνεσαι γρηγορότερα!!!


  1. Προτίμησε τα ανοιχτά παντζούρια.Είναι γνωστό οτι το φυσικό φως σταματά την παραγωγή αλλά και την απελευθέρωση μιας ορμόνης που βοηθά τον ύπνο,έτσι είναι ευκολότερο να ξυπνήσεις αν έχεις ανοιχτά παράθυρα απ'οτι στο απόλυτο σκοτάδι.
  2. Μετέφερε το ρολόι.Μετακίνησε το ξυπνητήρι σου στην άλλη άκρη του δωματίου.Με αυτό τον τρόπο,όταν σηκωθείς ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να ξαναχωθείς στα σκεπάσματα.
  3. Δοκίμασε παγωμένο νερό.Με το να ρίξεις παγωμένο νερό στο προσωπό σου θα ξυπνήσεις το μυαλό σου και θα ανοίξεις τα μάτια σου.Αν θές μπορείς να κάνεις και ένα γρήγορο δροσερό ντουζάκι.Σε περίπτωση που είσαι απελπισμένη,τοποθέτησε 1 βράδυ πριν 2 κουτάλια στο ψυγείο ή στην κατάψυξη και το πρωί τοποθέτησε τα στα μάτια σου.Με αυτό το τρόπο θα ξυπνήσεις και θα ξεπρηστούν τα μάτια σου. 
  4. Μύρισε κάποιο εσπεριδοειδή.Μύρισε λεμόνι,πορτοκάλι ή κάποιο άλλο εσπεριδοειδή για 2-3 λεπτά.Εναλλακτικά μπορείς να πιείς ένα ποτήρι με το χυμό τους.
  5. Κλείσε το κινητό σου.Ερευνες έχουν δείξε ότι έχοντας ανοιχτό κινητό δίπλα μας την ώρα του ύπνου,ρίχνουμε τα επίπεδα μελατονίνης και δυσκολευόμαστε να ξυπνήσουμε τοπρωί.Διώξτε τα από το υπνοδωμάτιο και θα δείτε αισθητή διαφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου