Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

5 ιδέες αποθήκευσης & διακόσμησης με 0 ευρώ



shoesΚρεμάστρα για σαγιονάρες και ελαφριά παπούτσια Με μια βέργα κουρτίνας μπάνιου -ή όποια άλλη υπάρχει- μερικές συρμάτινες κρεμάστρες, από αυτές που βρίσκονται δεκάδες στο σπίτι και δεν ξέρεις τι να τις κάνεις και μια μικρή πενσούλα, την έκανες την… ομορφιά. Το διακοσμητικό σχέδιο στο κέντρο της κάθε αυτοσχέδιας κρεμάστρας σαγιονάρας -ή και μπαλαρίνας, όπως βλέπουμε- είναι μια απλή πρόταση που μπορεί να έχει έναν σωρό εναλλακτικές. Κάνε κλικ εδώ και θα δεις βήμα βήμα το εγχείρημα όπως δημοσιεύεται στο www.epbot.com
maxilaria
Αυτοσχέδιο στρώμα από… μαξιλάρια Σου περισσεύουν μαξιλάρια που σου «τρώνε» απλά χώρο; Βάλε τα σε μαξιλαροθήκες -αν έχεις ίδιες καλώς αλλιώς μη σκας, το κόνσεπτ είναι να χρησιμοποιήσεις ό,τι έχεις- και ράξε της τη μία δίπλα στην άλλη. Όλο και κάποια φίλη θα έχει μια ραπτομηχανή, δεν μπορεί… Έχεις, έτσι, εύκολα, γρήγορα, ανέξοδα και όμορφα ένα στρώμα πρώτης!!!!
keria
Μυρωδικά κηροπήγια από τα χεράκια σου Απλά, καθημερινά μπολάκια γλυκού σίγουρα έχεις στο σπίτι σου. Και ρεσό το ίδιο. Αν έχεις και κόκκους καφέ είσαι «θεά», αν όχι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι έχεις. Ακόμη και… κουμπιά! Γέμισε ένα ένα τα μπολάκια (όσα θέλεις) και βάλε στη μέση ένα ρεσό. Ιδού και εύγε!!!!
kanapes
Καναπές από παλέτες Κι όμως… Δες τώρα κάτι πολύ απλό, πρωτότυπο και όμορφο, ειδικά για φοιτητικό δωμάτιο προτείνει το ισπανικό σάιτ cuartoderecha.com Παλέτες μπορείς να βρείς σε αποθήκες όπου τις στοιβάζουν και τις παραχωρούν δωρεάν ή σε ένα πολύ μικρό συμβολικό ποσό. Για μαξιλάρια, ακόμη και αν δε έχεις ομοιόρφα, όπως αυτά της φωτογραφίας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι έχεις και το αποτέλεσμα να είναι πιο… boho. Καλή επιτυχία.
fotakia
Το τέλειο εναλλακτικό φωτιστικό Δες τώρα τι μπορείς να κάνεις με μια σειρά χριστουγεννιάτικά φωτάκια -που σίγουρα κάπου… βόσκουν μέσα στο σπίτι- και ένα από τα πάμπολα βάζα, που όλο στοιβάζεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις… Αν μάλιστα έχεις όρεξη κάνεις πολλά και διακοσμείς ανάλογα τον χώρο σου.
πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου