Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

6 Άλλες χρήσεις της μεμβράνης!

filepicker-TJqia9HWScCeCMyP0xTJ_saran_wrap

Η μεμβράνη  σας βοηθάει να καλύπτει  και να τυλίγετε  διάφορα τρόφιμα. Όμως η μεμβράνη μπορεί να σας  βοηθήσει στην καθημερινότητά σας με πάρα πολλούς τρόπους.

Χρησιμοποιείστε την μεμβράνη για…

Να αφαιρέσετε αυτοκόλλητα από τον τοίχο και από τζάμια. Βρέξτε μια πετσέτα και σκουπίστε το αυτοκόλλητο και μετά βάλτε την μεμβράνη τραβήξτε το.

Να κάνετε τον τοίχο σας  «σπατουλαριστό». Αν βάφετε το σπίτι σας μόνοι σας μπορείτε να απλώσετε την μεμβράνη στον φρεκοβαμμένο τοίχο να την αφήσετε για λίγα λεπτά και να την τραβήξετε  προσεκτικά. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Να μην μπαίνει αέρας από το κενά της πόρτας. Η μεμβράνη είναι διαφανής και δεν φαίνεται σε όποια επιφάνεια  και να την βάλετε.Οπότε μπορείτε να βάλετε στα κενά της μπαλκονόπορτας για να προστατευτείτε από το κρύο.

Να αποθηκεύετε αιχμηρά αντικείμενα. Τα αιχμηρά αντικείμενα όπως ψαλίδια, μαχαίρια κλπ μπορείτε να τα  αποθηκεύσετε σε κουτιά και συρτάρια αν σκεπάσετε τις πάνω άκρες τους με μεμβράνη.

Να διατηρείτε το ράφι του ψυγείου  καθαρό. Στρώστε μεμβράνη στο κάτω μέρος των ραφιών ή των συρταριών και αφαιρέστε το όταν λερώνει.

Να καλύπτετε τα καλλυντικά σας να μην στάξουν. Σε όλους μας έχει συμβεί να στάζουν τα καλλυντικά μας ή τα σαμπουάν μας σε τσάντες ή σε βαλίτσες όταν ταξιδεύουμε. Βάλτε ένα κομμάτι μεμβράνη και είστε έτοιμοι!



babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου