Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ  ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΡΥΔΑΣ.

Τα υλικά μας:

  1. 350γρ.βανίλια(υποβρύχιο)
  2. 200γρ.κουβερτούρα
  3. 1πακ. ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:

  • Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια κ τη ζεσταινουμε μέχρι να γίνει ρευστή,σε χαμηλή φωτιά.
  • Μόλις είναι έτοιμη,τη βγάζουμε απο τη φωτιά κ ρίχνουμε τη καρύδα.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθει το μίγμα.
  • Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει κ το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  • Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί κ βουτάμε μέσα τα μπαλάκια ή τα μπαστουνάκια που έχουμε ετοιμάσει.
  • Τα αφήνουμε να κρυώσουν ή τα βάζουμε στο ψυγείο κ είναι έτοιμα να τα φάμε.
              ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου