ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΡΥΔΑΣ.
Τα υλικά μας:
Τα υλικά μας:
- 350γρ.βανίλια(υποβρύχιο)
- 200γρ.κουβερτούρα
- 1πακ. ινδοκάρυδο
- Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια κ τη ζεσταινουμε μέχρι να γίνει ρευστή,σε χαμηλή φωτιά.
- Μόλις είναι έτοιμη,τη βγάζουμε απο τη φωτιά κ ρίχνουμε τη καρύδα.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθει το μίγμα.
- Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει κ το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί κ βουτάμε μέσα τα μπαλάκια ή τα μπαστουνάκια που έχουμε ετοιμάσει.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν ή τα βάζουμε στο ψυγείο κ είναι έτοιμα να τα φάμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου