Εκτέλεση:
- Κόψτε την κουβερτούρα σε κομματάκια και λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων για 1½ λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση). Ανακατέψτε ώστε να πάρει μία λεία όψη και αφήστε να κρυώσει για 1-2 λεπτά.
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ σε σφιχτή κρέμα.
- Προσθέστε τη μισή κρέμα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε στη συνέχεια την υπόλοιπη και ανακατέψτε με μια σπάτουλα με απαλές περιστροφικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
- Τοποθετήστε το μίγμα σε 6 γυάλινες φόρμες και τοποθετήστε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου