Εκτέλεση:
- Πάρτε 1 φόρμα σιλικόνης στρογγυλή ή ορθογώνια (12 θέσεων) για μεγάλα σοκολατάκια
- Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Με ένα πινέλο αλείψτε τα τοιχώματα και τον πάτο της κάθε θέσης με τη λιωμένη κουβερτούρα και βάλτε τη στο ψυγείο να παγώσει.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ταχίνι, το μέλι και τα καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης τα οποία έχετε συνθλίψει και αφήστε στην άκρη. Μην το ανακατέψετε πολύ γιατί θα σφίξει.
- Μόλις παγώσει με ένα κουτάλι βάλτε τη γέμιση σε κάθε φόρμα και ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα για να επικαλυφθεί.
- Παγώστε στο ψυγείο πριν σερβίρετε.
- από:glikessintages
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου