Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πώς να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικό τρόπο!


Πώς να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικό τρόπο!


Το να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου είναι πιο δύσκολο από το να τo σκουρύνεις και απαιτεί χρονοβόρες διαδικασίες και δυνατές χημικές ουσίες που βλάπτουν τα μαλλιά… Υπάρχουν όμως και πιο safe φυσικές λύσεις που θα δώσουν στα μαλλιά σας sun- kissed ανταύγειες!
Μέλι
Σε νωπά μαλλιά απλώστε ακατέργαστο μέλι –τόση ποσότητα ώστε να καλυφθούν όλα- από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Καλύψτε τα μαλλιά σας με μια μεμβράνη ή πλαστικό σκουφάκι και αφήστε για δυο ώρες ή όλη την νύχτα. Ξεβγάλτε με άφθονο κρύο νερό.
Χαμομήλι
Φτιάξτε ένα «δυνατό» χαμομήλι και χρησιμοποιήστε το σαν να ξεβγάζετε τα στεγνά μαλλιά σας. Επαναλάβετε μερικές φορές ακόμα και στεγνώστε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο… κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Ξεβγάλτε καλά με νερό.
Κανέλα
Αναμίξτε μερικές κουταλιές κανέλας με το κονστίσιονέρ σας ή με μέλι για να δημιουργήσετε μια πηχτή πάστα και βάλτε τη στα νωπά μαλλιά σας. Αφήστε τη για δυο ώρες να στεγνώσει κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Ξεβγάλτε με νερό.
Λεμόνια
Στύψτε δυο λεμόνια και αναμίξτε το χυμό με -το ¼ της ποσότητάς τους – νερό. Βάλτε το υγρό σε ένα μπουκαλάκι και ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον ήλιο και στη συνέχεια ξεβγάλτε και βάλτε κοντίσιονερ.
Ήλιος
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουν τα μαλλιά σας φυσικά.
Μίξεις που μπορείς να δοκιμάσεις!
Χυμός λεμονιού – χαμομήλι. Για κάθε δυο φλυτζάνια χαμομηλιού πρόσθεσε ένα χυμό λεμονιού. Ξεβγάλτε ή ψεκάστε τα μαλλιά σας και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.
Κανέλα, μέλι και λεμόνι
Για κάθε κουταλιά της σούπας μέλι, προσθέστε μια κουταλιά αποσταγμένο νερό, 1 κουταλάκι του τσαγιού κανέλα και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Απλώστε σε νωπά μαλλιά και αφήστε από 2 ώρες μέχρι όλο το βράδυ. Αν δεν αφήσετε το μείγμα στα μαλλιά σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
από:mary mary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου