Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Οι νέες προτάσεις για το make-up της νύφης


Οι νέες προτάσεις για το make-up της νύφης
«Επιστροφή στη φύση» προτείνουν οι πιο διάσημοι make-up artists για την ημέρα του γάμου σας. Εξάλλου είναι κοινώς παραδεκτό ότι η φυσικότητα στο μακιγιάζ –εκείνη την ημέρα- και οι διάφανες αποχρώσεις, ανέκαθεν ήταν ό,τι πιο chic και glamorous ταυτόχρονα!
Στις πασαρέλες είδαμε την πιο hot τάση στο νυφικό μακιγιάζ. Τη λευκή, λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων που χαρίζει «φως» στο βλέμμα! Στα μάγουλα, στους κροτάφους και στο μέτωπο μια γυαλιστερή πούδρα σε σκόνη που δίνει λάμψη και δημιουργεί κάτι το «απόκοσμο» στην όλη εμφάνιση, ρουζ σε απαλούς τόνους, διάφανο, ελαφρύ make –up, μάσκαρα και κραγιόν σε φυσικούς τόνους.
Όσο για τα μαλλιά; Οι hair stylists προτείνουν και πάλι απλότητα! Λεία και λαμπερά μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό κότσο ή επιμελώς ατημέλητα με πλεξούδες, για μια εμφάνιση εκλεπτυσμένη!
Εμπνευστείτε από τις νυφικές εμφανίσεις των top models στις πασαρέλες και υιοθετήστε το natural look για μια κολακευτική, αιθέρια και θεϊκά θηλυκή εμφάνιση, αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα του γάμου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου