
Υλικά για 25-30 κροκέτες
1 κιλό πατάτες
200 γρ edam, gouda , mozzarella
2 κρόκους αυγών
2 αυγά
100 γρ τριμμένη παρμεζάνα
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
Τριμμένη φρυγανιά
λάδι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι



Κόβουμε
το τυρί σε κύβους . Πλάθουμε τις κροκέτες τοποθετούμε σε κάθε μια
κροκέτα ένα κύβο του τυριού, και στη συνέχεια το περνάμε από το
χτυπημένο αυγό και την τριμμένη φρυγανιά.


Τηγανίζουμε σε λάδι , στη συνέχεια στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας .


πηγή και φώτο συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου