Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σπιτικά κρουτόν με παρμεζάνα

Σπιτικά κρουτόν με παρμεζάνα


Εξαιρετικό συνοδευτικό που θα το ετοιμάσεις γρήγορα και θα δώσει μια διαφορετική γεύση στα γεύματα σου, αφού η παρμεζάνα θα τα κάνει πιο λαχταριστά!
Πάρε το ψωμί που σου έχει μείνει από εχθές και φτιάξε το δικά σου σπιτικά κρουτόν με παρμεζάνα!
Θα χρειαστείς:
  • μισό ψωμί μιας ημέρας
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Πρώτο βήμα είναι να ανάψεις το φούρνο στους 220 βαθμούς!
Κόψε το ψωμί σε κύβους ίδιου μεγέθους για να χρειάζονται όλοι τον ίδιο χρόνο ψησίματος. Βάλε τους κύβους σε ένα μπολ και ανακάτεψε τους με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια πρόσθεσε το αλάτι, το βασιλικό, το σκόρδο, την παρμεζάνα και ανακάτεψε πολύ καλά!
Τοποθέτησε ένα ένα τα κρουτόν σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε για 15-20λεπτά!
Έτοιμα και απολαυστικά!
Πηγή: http://lemon.press/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου