Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Λαχταριστές τηγανιτές πατάτες με sauce τσένταρ

Λαχταριστές τηγανιτές πατάτες με sauce τσένταρ
Σήμερα μπορεί να είναι από αυτές τις ημέρες που δεν θέλεις να μπεις στην κουζίνα και  να ψιλοκόβεις, να λερώνεις είκοσι διαφορετικά σκεύη και μετά να πλένεις. Θέλεις όμως να φας κάτι χορταστικό και νόστιμο!
Το βρήκες! Πάρε χαρτί και σημείωσε τα υλικά!
Θα χρειαστείς:
  • 25 γραμμάρια αλεύρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας
  • 300 ml. Γάλα
  • 140 γραμμάρια τυρί τσένταρ
  • 1/4 της κούπας ψιλοκομμένα σχοινόπρασο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Κόψε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και τηγάνισε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Σε μια κατσαρόλα ρίξε το αλεύρι, τη σκόνη μουστάρδας, το γάλα και ανακάτεψε τα σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πήξει βγάλε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πρόσθεσε το τυρί τσένταρ. Ανακάτεψε καλά να δέσουν τα υλικά και μόλις μεταφέρει τη sauce σε ένα μπολ ρίξε από πάνω το σχοινόπρασο!
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου