Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Δοκίμασε κι εσύ την πιο εύκολη σοκολατόπιτα


Υλικά:

  • 1 πακέτο βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού κακάο
  • 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό

Εκτέλεση:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε και το νερό και ανακατεύουμε.
Απομονώνουμε από το μείγμα 1 φλιτζάνι του τσαγιού.
Χτυπάμε τα αυγά με την βανίλια και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε τη σοκολατόπιτα από τον φούρνο, την περιχύνουμε με το μείγμα που είχαμε κρατήσει στο φλιτζάνι.

iPop chefs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου