ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ SHABBY CHIC ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μπορείτε να επιλέξετε να οργανώσετε ένα shabby chic παρτι σε περίπτωση που ετοιμάζετε ένα κοριτσίστικο πάρτι γενεθλίων, ένα baby shower, μια κοριτσίστικη βάφτιση ή ακόμα και ένα ρομαντικό γάμο!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας λύσουμε τυχόν απορίες σχετικά με το τι εννοούμε όταν λέμε shabby chic παρτι! Ο όρος shabby chic, που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά τη δεκαετία του ’80 από το περιοδικό The World of Interiors, παραπέμπει σε ένα στιλ διακόσμησης που έχει εμπνευστεί από τη διακόσμηση των σπιτιών της βρεταννικής εξοχής.  Στο shabby chic τα έπιπλα, ακόμη και αν δεν είναι αυθεντικές αντίκες, δίνουν την αίσθηση του παλιού χάρη στην τεχνική παλαίωσης που χρησιμοποιείται για τη βαφή τους.  Το λευκό χρώμα κυριαρχεί αλλά και τα παλ χρώματα έχουν τη θέση τους. Λουλούδια υφασμάτινα και αληθινά (κυρίως τριαντάφυλλα), κορδέλες, μπιζουτιέρες, μεταλλικά κλουβιά για πουλιά κτλ. συμπληρώνουν το ντεκόρ.
Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε τι ακριβώς είναι το shabby chic και ποια η διαφορά του με το vintage, προσέξτε το παρακάτω παράδειγμα. Ο παλιός ξύλινος μπουφές της γιαγιάς σας είναι vintage. Αν τώρα εσείς τον βάψετε λευκό και έπειτα τρίψετε με γυαλόχαρτο κάποια σημεία για να φαίνεται το χρώμα της βάσης, ο μπουφές σας  θα γίνει αυτομάτως shabby chic! Απλούστατο!!!
Μετά τις απαραίτητες(;) αυτές διευκρινίσεις, ας δούμε μερικές όμορφες φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα πραγματικά σικάτο shabby shic παρτι!

Ιδέες για ένα shabby chic παρτι

Shabby chic έπιπλα

shabby-chic-παρτι: διακοσμηση 1
shabby-chic-παρτι: διακοσμηση 2

Shabby chic μεταλλικά κλουβιά για πουλιά

shabby-chic-παρτι: κλουβια 1
shabby-chic-παρτι: κλουβια 2

Shabby chic stands και κεράσματα

shabby-chic-παρτι: μπουφες

Shabby chic τούρτες

shabby-chic-παρτι: τουρτες 1shabby-chic-παρτι: τουρτες 2shabby-chic-παρτι: τουρτες 2
από:genethlia.gr