Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Κορμός σοκολάτας

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 200γρ.
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 2 πακέτα γεμιστά μπισκότα
  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού, βγάλτε το κατσαρολάκι από την φωτιά και προσθέστε την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Αφήστε για 5 λεπτά, ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και προσθέστε τα μπισκότα σπασμένα σε μικρά κομματάκια.
  2. Σε μια ορθογώνια φόρμα βάζετε λαδόκολλα. Αδειάστε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
  3. Τοποθετείστε την φόρμα για 3 ώρες στην κατάψυξη.
Συμβουλή του Σεφ:
Αν χρειαστεί προσθέστε και επιπλέον μπισκότα. 
 
από:γλυκές συνταγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου