Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΡΎΖΙ


ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 κρεμμύδι
  • 200γρ. χυμό ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πιπεριές χρωματιστές(εγώ δεν έβαλα στη συνταγή)
  • 2 φλ.τσαγιού ρύζι κίτρινο
  • ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 μέρη νερό(4φλ.τσαγιού) το ρύζι μας κ μια κ,σ.βούτυρο κ  το αφήνουμε να βράση χωρίς να το ανακατεύουμε.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο κ το κρεμμυδάκι μας κ το σοτάρουμε.Οταν γίνει διάφανο προσθέτουμε τις πιπεριές εάν θέλουμε κ το λουκανικό μας(κομμένο σε κομμάτια μικρά)κ τα σοτάρουμε κ αυτά να πάρουν χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ντομάτας,το αλάτι,το πιπέρι κ λίγο νερό κ το σκεπάζουμε να βράσει κ να δέσει η σάλτσα μας.

ΣΗΜ:Το ρύζι με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να το στραγγίσουμε γιατί όταν θα έχει πιει το νερό κ θα έχει σχηματίσει πολλές μικρές λακουβίτσες από πάνω,είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

Οταν είναι έτοιμο κ το λουκάνικο κ έχει δέσει κ η σαλτσούλα μας,σερβίρουμε το ζεστό μας φαγητό κ καλή μας όρεξη!!!!














                                      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου