Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

9 ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ!!!!!!!

Τα τρέντ στα νύχια είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις ποιό από όλα να διαλέξεις?
Η βάση για κάθε τέλειο μανικιούρ είναι φυσικά τα περιποιημένα νύχια.
Παρακάτω θα βρείς τα 9 πιο σούπερ τρέντ για να διαλέξεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές για τα νύχια σου και μόνο!!!

Nαι για ένα διαφορετικό μανικιούρ μπορείς να βάψεις το ένα νύχι σου σε ένα χρώμα και να βάψεις 2 από τα 5 νύχια σε ένα διαφορετικό στιλ. Μπορεί να είναι σε nail art όπως σε αυτή εδώ τη φωτογραφία σε ένα σχέδιο της επιλογής σου και τα υπόλοιπα νύχια σε ένα χρώμα που ταιριάζει με το σχέδιο που έχεις διαλέξει.

Ναι το nail art δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας και ειδικά τώρα που έρχονται οι γιορτές μπορείς να ζωγραφίσεις από χιονόμπαλες μέχρι χριστουγεννιάτικο δέντρο στα νύχια σου! Απλά διαλέγεις σχέδιο και βρίσκεις μια έμπειρη τεχνίτρια που θα δημιουργήσει στα νύχια σου!

Ματ αλλά και λίγο γκλίτερ μαζί! Ναι και όμως γίνεται! Και όχι μόνο γίνεται αλλά είναι και άκρως εντυπωσιακό! Ειδικά το σκούρο γκρι χρώμα σαν βάση στα νύχια είναι σούπερ και το γκλίτερ του δίνει ένα σούπερ γκλάμουρ λουκ!

Απλά και σκέτα! Ναι φυσικά και δεν υπάρχει πιο σούπερ μανικιούρ από το απλό το ροζάκι που πάει με όλα και αναδεικνύει τα νύχια σου που δείχνουν και είναι απόλυτα περιποιημένα.

Η πιο σούπερ τάση που μας έχει κερδίσει εδώ και καιρό δεν είναι άλλη από το μισοφέγγαρο που ειδικά αν το βερνίκι της βάσης σου είναι σε βαθύ κόκκινο χρώμα σε βάζει στην καρδιά της μόδας και φυσικά το μανικιούρ σου είναι άκρως εντυπωσιακό.

Θέλεις να ξεχωρίσεις με το μανικιούρ σου; Τότε διάλεξε μια ουδέτερη απόχρωση του μπεζ και εντυπωσίασε με ματ τελειώμα και για ένα πιο εντυπωσιακό μανικιούρ "γέμισε" με γκλίτερ το ένα σου νύχι.

Το μπλε σκούρο είναι το απόλυτο χρώμα για τα νύχια σου φέτος και αν δεν θέλεις ένα μονότονο μανικιούρ μπορείς να τολμήσεις το διαφορετικό βάφοντας το ένα σου νύχι σε άλλη απόχρωση.

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο για περίτεχνα μανικιούρ τότε αρκούν λίγα λεπτά για να απλώσεις το βερνίκι βάσης του γαλλικού σου και να κάνεις ένα μικρό σχεδιάκι για να αλλάξει ολόκληρο το μανικιούρ σου!

3 σε 1! Γκρι, άσπρο και ασημί είναι τα πιο σούπερ χρώματα της σεζόν και μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα μανικιούρ! Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Είναι πολύ βασικό να έχεις περιποιημένα νύχια για να δείχνει τέλειο το μανικιούρ σου, οπότε παρακάτω θα βρεις κάποια τιπ για τέλεια νύχια ανεξάρτητα από το βερνίκι που θα διαλέξεις:

1: Μην πετσοκόβες τα πετσάκια σου. Άλλο πετσάκια και άλλο παρανυχίδες.

2: Μην μοιράζεσαι τα εργαλεία του μανικιούρ. Και του πεντικιούρ. Και να έχεις άλλη λίμα για τα χέρια και άλλη για τα πόδια.

3: Λίμαρε τα νύχια σου απαλά και προς μία κατεύθυνση.

4: Τα μυτερά (almond) νύχια μπορεί να είναι της μόδας, αλλά σπάνε πιο εύκολα.

5: Πάντα βάση και top coat. Πάντα μην το ξεχνάς.

6: Κράτα ενυδατωμένα χέρια και νύχια με κρέμες χεριών, λαδάκια για τα πετσάκια, ακόμα και με λίγο ελαιόλαδο.

Μην ξεχνάς: το ξίδι κάνει λέει θαύματα όσον αφορά την διάρκεια του βερνικιού. Πέρνα τα με ένα βαμβακάκι πριν τα βάψεις και θα δεις τη διαφορά. 

Από την Μάντυ Σωτηρίου,
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου