ΠΑΣΤΕΛΙ
Υλικά
2 φλιτζάνια μέλι
2 φλιτζάνια σουσάμι
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε
το σουσάμι σε μέτριο φούρνο μέχρι 10 λεπτά ενώ βράζουμε το μέλι για
άλλα 5 λεπτά σε μια κατσαρόλα ώσπου να αρχίσει να δένει.
Προσθέτουμε
στην κατσαρόλα και το σουσάμι και αφήνουμε να πάρει δύο βράσεις των 15
λεπτών η κάθε μια. Στη συνέχεια ραντίστε με σπορέλαιο ένα ταψί και
απλώστε το μείγμα για το παστέλι. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε
τετράγωνα κομμάτια.
από: glikessintages
