- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 φάκελο Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 500-600 γρ. (4-5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 2 αυγά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο κεφαλοτύρι
- 4 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
- Σουσάμι –προαιρετικά
Ανακατεύετε το βούτυρο με το
γιαούρτι, προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και το Μπέικιν
Πάουντερ και συνεχίζετε το ζύμωμα μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά. Τη
χωρίζετε σε 2 μπάλες και την πλάθετε σε 2 φύλλα.
Σε ένα μπολ βάζετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, την πιπεριά και τα τυριά και ανακατεύετε.
Σε βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ τοποθετείτε το ένα φύλλο ζύμης, απλώνετε τη γέμιση και μετά το δεύτερο φύλλο. Αν θέλετε πασπαλίζετε με σουσάμι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 35-40 λεπτά.
από:συνταγές γιώτης
Σε ένα μπολ βάζετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, την πιπεριά και τα τυριά και ανακατεύετε.
Σε βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ τοποθετείτε το ένα φύλλο ζύμης, απλώνετε τη γέμιση και μετά το δεύτερο φύλλο. Αν θέλετε πασπαλίζετε με σουσάμι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 35-40 λεπτά.
από:συνταγές γιώτης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου