Πέρκα με τραγανή κρούστα παρμεζάνας. Συνοδεύεται τέλεια με αρωματικό ρύζι ή ψητά λαχανικά.
Υλικά:
- 3/4 φλιτζανιού τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 4 φιλέτα πέρκας (περίπου 450γρ. συνολικά)
- 1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα ρηχό πιάτο, ανακατεύουμε το τυρί, την πάπρικα, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε το ψάρι με ελαιόλαδο και το βουτάμε στο μείγμα τυριού. Το βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι το ψάρι γίνει αδιαφανές στο πιο χοντρό του μέρος, 10 έως 12 λεπτά. Σερβίρουμε το ψάρι με τις φέτες λεμονιού.
Πηγή: http://www.rachaelraymag.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου