ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά:
Βάζουμε το βούτυρο κ τη σοκολάτα σε μπέν μαρί να λιώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ τα 4 αυγά κ τους 4 κρόκους μαζί με τη ζάχαρη,μέχρι να αφρατέψει κ να ασπρίσει.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα στα υλικά του μίξερ κ ανακατεύουμε με ενα κουτάλι από κάτω προς τα πάνω.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι κ συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
Αλείφουμε τα ατομικά μας φορμάκια με βούτυρο κ ρίχνουμε κ αλεύρι να πάει γύρω γύρω σε ολο το φορμάκι κ πετάμε το περιττό.
Ρίχνουμε το μίγμα μας σε κάθε μπολάκι κ ψήνουμε για 6-7 λεπτά στους 230 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ.
Εγω τοποθετώ τα μπολάκια με το γλυκό στο ψυγείο κ ψήνω κάθε μέρα όσα θέλω να φάω κ έτσι είναι φρέσκα κ ζεστά ότι ώρα θέλω.
Μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο για μια εβδομάδα το πολυ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
Υλικά:
- 300γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
- 250γρ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 4 κρόκοι
- 120γρ. ζάχαρη
- 120γρ. αλεύρι
- λίγο βούτυρο κ αλεύρι για τα φορμάκια
Βάζουμε το βούτυρο κ τη σοκολάτα σε μπέν μαρί να λιώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ τα 4 αυγά κ τους 4 κρόκους μαζί με τη ζάχαρη,μέχρι να αφρατέψει κ να ασπρίσει.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα στα υλικά του μίξερ κ ανακατεύουμε με ενα κουτάλι από κάτω προς τα πάνω.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι κ συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
Αλείφουμε τα ατομικά μας φορμάκια με βούτυρο κ ρίχνουμε κ αλεύρι να πάει γύρω γύρω σε ολο το φορμάκι κ πετάμε το περιττό.
Ρίχνουμε το μίγμα μας σε κάθε μπολάκι κ ψήνουμε για 6-7 λεπτά στους 230 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ.
Εγω τοποθετώ τα μπολάκια με το γλυκό στο ψυγείο κ ψήνω κάθε μέρα όσα θέλω να φάω κ έτσι είναι φρέσκα κ ζεστά ότι ώρα θέλω.
Μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο για μια εβδομάδα το πολυ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου