Τρόπος μαγειρέματος
1
Βάλε σε ένα βαθύ σκεύος λάδι να κάψει και τσιγάρισε το κρεμμύδι να γυαλίσει
2
Πρόσθεσε και τα καλαμαράκια και σοτάρισε για μερικά λεπτά να πάρουν χρώμα
3
Σβήσε το φαγητό σου με το κρασί και άφησε το αλκοόλ να εξατμιστεί καλά
4
Συνέχισε με τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια, τις πιπεριές, το μαϊντανό ψιλοκομμένο και αλατοπιπέρωσε
5
Σκέπασε το σκεύος και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα του
6
Σέρβιρε ζεστό σκέτο ή με ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου