Τρόπος μαγειρέματος
1
Βάλε τους γίγαντες σε κρύο νερό να μουλιάσουν από βραδύς
2
Στράγγιξε καλά και βράσε σε κατσαρόλα με χαμηλή φωτιά. Καλό είναι να ξαφρίζεις με μια τρυπητή κουτάλα τον αφρό στην επιφάνειά του
3
Στη συνέχεια πρόσθεσε το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και άφησε τα φασόλια να βράσουν για 30 λεπτά τουλάχιστον και να μαλακώσουν
4
Σούρωσε τους γίγαντες, κρατώντας το νερό για τη συνέχεια
5
Καθάρισε και πλύνε και τα υπόλοιπα λαχανικά σου. Ψιλόκοψέ τα και σόταρε σε τηγάνι με ελαιόλαδο να πάρουν χρώμα
6
Συμπλήρωσε και τους γίγαντες και συνέχισε το σοτάρισμα
7
Γύρισε όλα τα λαχανικά σε ταψί μαζί με λίγο νερό από τα βρασμένα φασόλια, τα ντοματάκια και φρέσκο ελαιόλαδο
8
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 45 λεπτά περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου