Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ


Σαρακοστιανή συνταγή για να δώσεις ένα επιπλέον άρωμα στον χαλβά και να στολίσεις με ποικιλία το σαρακοστιανό τραπέζι. 
 Εύκολη 15 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 4-5 φέτες μακεδονικό χαλβά (γεύση της επιλογής σου)
  • 2 πορτοκάλια σφιχτά πλυμμένα
  • 1/4 του ποτηριού χυμό λεμόνι
  • Κανέλα σε σκόνη
  • από:tlife.gr

Τρόπος μαγειρέματος


  • 1
    Κόψε το πορτοκάλι σε φέτες 2 εκατοστά, πετόντας μόνο το πάνω και το κάτω μέρος
  • 2
    Άνοιξε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και στρώσε τις φέτες με το πορτοκάλι
  • 3
    Από πάνω άπλωσε τις φέτες με το χαλβά και τυλίγεις καλά σε πακέτο με το αλουμινόχαρτο
  • 4
    Βάλε το πακέτο στο φούρνο, στο τζάκι ή ακόμη και πάνω στη σχάρα. Άφησε για λίγα λεπτά να μαλακώσει ο χαλβάς
  • 5
    Άνοιξε το αλουμινόχαρτο ράντισε με το λεμόνι και πασπάλισε με λίγη κανέλα. Σέρβιρε
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου