Τρόπος μαγειρέματος
1
Κόψε το πορτοκάλι σε φέτες 2 εκατοστά, πετόντας μόνο το πάνω και το κάτω μέρος
2
Άνοιξε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και στρώσε τις φέτες με το πορτοκάλι
3
Από πάνω άπλωσε τις φέτες με το χαλβά και τυλίγεις καλά σε πακέτο με το αλουμινόχαρτο
4
Βάλε το πακέτο στο φούρνο, στο τζάκι ή ακόμη και πάνω στη σχάρα. Άφησε για λίγα λεπτά να μαλακώσει ο χαλβάς
5
Άνοιξε το αλουμινόχαρτο ράντισε με το λεμόνι και πασπάλισε με λίγη κανέλα. Σέρβιρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου