Είναι ένα από τα πιο κλασικά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να την ετοιμάσεις, αρκεί να έχεις όλα τα φρέσκα και νόστιμα υλικά που χρειάζεται.
Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες
Συστατικά
100 γρ. άσπρο ταραμά
50 γρ. κόκκινο ταραμά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
800 γρ. πατάτες
1 ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
από:tlife.gr
Τρόπος μαγειρέματος
1
Σε μια κατσαρόλα βράσε τις πατάτες σου καλά για 20-25 λεπτά (ή ώσπου να μαλακώσουν)
2
Βάλε στο μίξερ τον ταραμά μαζί με το κρεμμύδι να γίνουν μια κρέμα
3
Ρίξε και τις βραστές πατάτες σε μικράκομμάτια και συνέχισε το χτύπημα πρόσθέτοντας σιγά, σιγά το ελαιόλαδο και το λεμόνι
4
Δοκίμασε και πρόσθεσε αναλόγως, λεμόνι ή λάδι αν το θέλεις και σέρβιρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου